PALVELUT

Ikkuna-asennus

Olemme erikoistuneet saarirakentamiseen. Kesäkaudella keskitymme pääasiassa saarikohteiden toteutukseen. Kaiken toimintamme lähtökohtana on aina korkea laatu, joustavuus, asiakaspalvelu ja luotettavuus. Viimeistellyn ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi meille on erityisen tärkeää että koko projekti sujuu hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kesäkauden ulkopuolella teemme töitä myös mantereella. Meiltä saatte kaikki tarvittavat rakentamisen ja remontoinnin palvelut. 

Kestopuinen terassi on oikein rakennettuna pitkäikäinen

Terassi - pihan paras paikka

Uusi terassi vai terassiremontti?

Terassin tulee kestää käyttöä Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Laadukkaan terassin rakentaminen alkaa riittävän tukevista perustuksista, kestävää runkorakennetta unohtamatta. Viimeistelty laudoitus ja suorat ruuvilinjat tekevät lopputuloksesta tyylikkään. Myös haastavammat ja erikoisemmat terassit onnistuvat meiltä ongelmitta ja huippulaadusta tinkimättä.

Märkätilan vedeneristys

Vedeneriste on oleellinen osa toimivan märkätilan rakennetta. Ennen vedenerityksen asennusta tulee varmistua esimerkiksi rakenteiden suhteellisesta kosteudesta sekä kaatojen oikeellisuudesta. Rakenteiden liitoskohtien ja kaivojen läpivientien tiiveys varmistetaan erilaisten vahvikekappaleiden avulla. Meillä on Eurofins Expert Servicesin myöntämä henkilösertifikaatti, joka osoittaa märkätilan vedeneristäjän pätevyyden kyseiseen työvaiheeseen.

ensimmäinen vedenerityskerros telattu, ardex 8+9

Kylpyhuoneremontti
(remontoimme sivua)

tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitus- ja maalaustyöt

Huoneistoremontti sisältää yleensä kattopintojen maalauksen, seinien maalauksen tai tapetoinnin, lattiapinnan uusinnan ja jalkalistojen asennuksen. Seinistä voidaan pienellä vaivalla tasoittaa isoimmat kolhut ja naulanreiät. Toinen vaihtoehto on ylitasoittaa koko seinäala jolloin seinästä saadaan kauttaaltaan tasainen ja sileä, vähintäänkin uutta seinää vastaava. Tasoitettu seinäpinta viimeistellään yleensä maalaamalla tai tapetoimalla. Mutta myös muut pinnoitteet ovat mahdollista toteuttaa. Olemme toteuttaneet mm. mikrosementti-, puurima-, päre- ja paneeliseiniä.

Ikkuna- ja oviasennukset

Ikkuna- ja oviasennukset vaativat tarkkuutta kuten muutkin kirvesmiehentyöt. Meidän asentamat ovet ja ikkunat ovat suorassa mikä takaa niiden oikean toiminnan. Ikkuna- ja ulko-oviasennuksiin saat kauttamme myös pellitykset ja tarvittavat muut viimeistelytyöt. Väliovien vaihdot hoituvat näppärästi remontin yhteydessä ja saat siistit ja toimivat ovet viimeistelemään sisätilojen ilmeen. Asennamme myös mm. tilanjako- ja suihkuseinät.

Isojen ikkunoiden asennus.
Sähkötyöt huolellisella ammattitaidolla

LVI- ja sähkötyöt

Hoidamme remontin tai uudisrakennuksen yhteydessä tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. Saat kauttamme myös korkealaatuiset vesi- ja sähkökalusteet. Myös pienemmät hommat kuten pesukoneen asennus onnistuu meiltä. Saat aina varman ja turvallisen asennuksen kaikille lvi- ja sähköasennuksille.

Hitsaus ja teräsrakenteet

Asennamme ja valmistamme myös tarvittaessa korkealuokkaiset teräsrakenteet ja -tuotteet suunnitelmien tai ohjeiden mukaisesti. Myös terästen pintakäsittely yhteistyökumppanien toimesta onnistuu, esimerkiksi jauhemaalaus tai kuumasinkitys.

hitsaus