LATTIA-ASENNUKSET

JA -REMONTIT

Parkettiasennus

Parketti- ja puulattiat

Asennamme ja toimitamme lautaparketit, massiiviparketit, lankkulattiat ja muut puulattiat avaimet käteen – periaatteella. Puulattioiden yhteydessä lattian tasaisuus on erityisen tärkeässä asemassa, oikaisemme lattiat tarvittaessa. Poistamme tarvittaessa vanhan lattiamateriaalin ja hoidamme listoituksen asennuksen päätteeksi. Myös listattomat asennukset onnistuvat.

Parketin hionta ja pintakäsittely

Parkettien ja muiden puulattioiden korjaukset, hionnat ja käsittelyt. Hiomalla lattiasta saadaan kuin uuden näköinen ja lattian käsittely esimerkiksi lakkaamalla antaa lattialle käyttöikää vuosiksi eteenpäin. Lattian sävyä on mahdollista vaihtaa hionnan ja käsittelyn yhteydessä. Myös maalatut lankkulattiat on mahdollista hioa ja käsitellä uudelleen.

lattia-asennus
betonilattian hionta

Muovimaton poisto ja lattian hionta

Vanha muovimatto ja sen kiinnittämiseen käytetyt liimat on terveysriski, siksi on suositeltavaa että vanha matto poistetaan ja liima hiotaan aina ennen uuden lattiamateriaalin asennusta. Poistamme vanhat muovimatot ja hiomme lattian kustannustehokkaaseen hintaan.

Laminaatti- ja vinyylilattiat

Vinyylilattiat ovat kasvattaneet suosiotaan helppohoitoisuuden ja kestävyytensä vuoksi. Asennamme vinyyli ja laminaattilattiat yhtä suurella tarkkuudella kuin muutkin lattiamateriaalit. Lopputulos on aina viimeistelty ja laadukas. Pyydä lattiamateriaaleista asennuksen yhteydessä edullinen tarjous.

kynnyksen asennus
lattialistojen asennus

Jalkalistojen asennus

Lattia-asennus viimeistellään listoittamalla. Asennamme listat edelleen perinteiseen tapaan jiiriliitoksin. Nykyisin rakentamisessa usein näkee listoituksissa runsaasti puskuliitoksia ja sitämuoten myös isoja rakoja ja rumia listojen päitä näkyvillä. Meiltä saat viimeistellyn listoituksen ja lopputuloksen kohteeseesi. Listat voidaan kiinnittää liimaamalla tai mekaanisin kiinnikkein.