UUDISRAKENTAMINEN

SAARITONTILLE

Ikkuna-asennus

Vapaa-ajan asunto saareen

Olipa suunnitelmasi iso huvila tai pieni mummonmökki se on meille aina sopivan kokoinen toteutettavaksi. Saarirakentaminen on meidän erikoisosaamistamme. Lähtökohtaisesti pystymme tarjoamaan kaikki rakentamisen vaiheet sisältävän palvelun tavarantoimituksista saareen aina viimeistelytöihin saakka. Myös terassi- ja pihatyöt saat kätevästi meidän kauttamme. Työskentely sähköttömissä kohteissa onnistuu meiltä myös, nykyaikaisten työkalujen turvin.

Logistiikkaratkaisut

Kuinka rakennusmateriaalit kuljetetaan saareen? Miten työmiehet kulkevat saarikohteeseen? Entä miten saareen pääsee kovalla tuulella? Meillä on näihin ja moneen muuhun saarirakentamisen haasteeseen ratkaisu.

Saareen harvoin pääsee tietä pitkin autolla, saatikka rekalla, betoni-autolla tai nosturilla. Moni tilanne vaati erikoisratkaisuja. Autamme kuljetusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

kuljetuslautta
valutyöt

Tontin hankinnasta perustuksiin

Saarimökin valmistuminen lähtee liikkeelle tietysti tontin hankinnasta. Suunnittelu ja lupa-asiat hoidetaan kuntoon kun paikka on tiedossa. Tontilla tehdään tarvittavat hakkuut ja risukoiden raivaukset. Saarimökit tehdään usein pilareiden päälle jolloin betonityöt jää vähemmälle. Olemme kuitenkin toteuttaneet myös maanvaraisia betonilaattoja jotta kohteeseen on saatu lattialämmitys. Kun perustukset on tehty on aika kuljettaa runkotarpeet saareen. 

Runkotöistä viimeistelyyn

Kun perustukset ovat tukevat ja suorassa on rungon pystytys nopea vaihe, vielä katto päälle niin saadaan mökin runko suojaan sateilta. Kattoasennukset onnistuvat meiltä myös. Julkisivu viimeistellään ja ikkunat ja ovet asennetaan paikalleen jonka jälkeen päästää sisätöihin. Sisätöitä pystytään tekemään usein myös talviaikana, lattia-asennukset, sisäverhoilut ja listoitukset onnistuvat vuodenajasta riippumatta. Saareen pääsee kulkemaan lähes ympäri vuoden kelirikkoaikoja lukuunottamatta.

runkotyöt
kaapeleiden kaivuu maahan

LVI- ja sähkötyöt

Hoidamme uudisrakennuksen yhteydessä tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. Saat kauttamme myös korkealaatuiset vesi- ja sähkökalusteet. Saat aina toimivan ja turvallisen asennuksen kaikille lvi- ja sähköasennuksille.