SAUNAREMONTTI

lauteet

Saunaremontti

Ovatko lauteet irti tai lahonneet? Pinnat vaihtaneet väriä vuosien saatossa? Katsotaan yhdessä mitä saunassasi kannattaa uusia, ja muutetaanko esimerkiksi lauteiden mallia samalla.  Saunaremontti on nopea ja edullinen toteuttaa. Teemme saunaremontit aina puusepän tarkkuudella pienetkin yksityiskohdat viimeistellen. Asennamme myös kiukaat ja saunan valaistukset.

Uniikit saunat

Toteuttamme myös vaativammat saunan materiaaliratkaisut. Sekä uusien että remontoitavien saunojen yhdeydessä vain mielikuvitus on rajana. Olemme toteuttaneet saunoja joissa materiaalina on ollut esimerkiksi haaparima, mikrosementti, päre ja erityyppiset erikoispanelit. Asennamme myös saunojen ovet ja lasiseinät.

Hyvät löylyt - saunan tekniikka

Hyvien löylyjen salaisuus on toimivassa ilmanvaihdossa sekä kiukaan oikeassa mitoituksessa, niillä päästään jo todella pitkälle. Tietenkin lauteet pitää mitoittaa saunan korkeuden kanssa oikeen eikä kiuastakaan voi asentaa mihin korkeuteen tahansa. Autamme suunnittelussa jotta teidänkin saunaan saadaan ne kuuluisat hyvät löylyt. Paneelien vaihdon yhteydessä on helppo tarkastaa höyrysulun ja eristyksen kunto.